Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Kommunale sundhedstilbud

De fleste sundhedstilbud målrettet personer med overvægt og svær overvægt varetages af kommunerne. Her på siden finder du sundhedstilbud i din egen eller andre kommuner.

Kommunerne varetager i udgangspunktet forebyggende og sundhedsfremmende indsatser rettet mod borgere med (svær) overvægt. Der er i disse år øget fokus på, at opgaven omkring forebyggelse og behandling af (svær) overvægt sker i et samarbejde mellem regioner, kommuner og almen praksis for at sikre bedre og mere sammenhængende indsatser.

Kommunerne har sundhedstilbud målrettet børn, unge og voksne, og der er forskellige indgange til de enkelte tilbud. Det kan for eksempel være gennem henvisning fra sundhedsplejersken, den praktiserende læge, en sagsbehandler eller andre. En stor del af tilbuddene kan borgeren også selv tilmelde sig. Det kan du læse mere om under de enkelte tilbud.

Du finder frem til et eller flere sundhedstilbud gennem kortet, hvor du kan gå direkte ind på en kommune, eller du kan filtrere i de forskellige kategorier. Vi opdaterer løbende tilbuddenes indhold og beskriver de enkelte sundhedstilbud i takt med, at vi får kendskab til dem gennem vores videnindsamling. Kender du til et tilbud, som ikke er beskrevet her på siden, er du meget velkommen til at skrive på ncfo@ncfo.dk.

Hjælp os med at holde overblikket opdateret
Vi gennemfører en årlig opdatering af kommunernes sundhedstilbud. Du kan tilmelde dig vores påmindelses-service, så du ikke skal huske på at orientere os om ændringer. Så sende vi ganske enkelt en mail, hvor vi spørger, om der er sket ændringer i din kommune. Du tilmelder dig påmindelsen her. Du kan også skrive til os løbende med ændringer på ncfo@ncfo.dk.

Kommuner