Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Er der sket ændringer i din kommunes sundhedstilbud?

Vi indsamler løbende viden om kommunale sundhedstilbud til borgere med overvægt. Undervejs er vi blevet opmærksomme på, at sundhedstilbuddene løbende bliver ændret, nogle nedlægges og nye opstår. Derfor har vi brug for din hjælp til at holde vores overblik opdateret. Det er vigtigt for borgere, der vil kende tilbuddene i din kommune, andre kommuner der lader sig inspirere og ikke mindst praktiserende læger og andre fagfolk, der gerne vil henvise til jeres tilbud.

Ved at udfylde nedenstående formular får du 1-2 påmindelser om året, så du ikke selv skal huske på at holde os opdateret om ændringer i din kommunes sundhedstilbud til personer med overvægt.

NB! Dette er ikke en tilmelding til vores nyhedsmail (den kan du tilmelde dig her). Du kan til enhver tid afmelde dig via et link nederst i hver påmindelse – læs mere om vores privatlivspolitik. Vi bruger din mail til at sende dig påmindelser, men vil også i sjældne tilfælde sende dig info af relevans for dit arbejde med sundhedstilbud til personer med overvægt. Det kunne være efterlysning af samarbejdskommuner til et forskningsprojekt, invitation til en temadag eller andet relevant.

Når du har tilmeldt dig, får du en mail, hvori du skal bekræfte din tilmelding. Det gør vi, for at det kun er dig, der kan tilmelde dig vores påmindelser.

På forhånd tak, fordi du vil være med til at holde vores overblik opdateret med viden om sundhedstilbud i din kommune.