Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Kontakt Nationalt Center for Overvægt

Nationalt Center for Overvægt
Region Midtjylland
Aarhus Universitetshospital
Hedeager 3, 2. sal – 8200 Aarhus N
ncfo@ncfo.dk

Tilmeld nyhedsmail

 

Hvem kan du kontakte?

Jens Meldgaard Bruun

Jens Meldgaard Bruun
Lægefaglig leder

Jens er overlæge, klinisk professor og leder af NCFO. Du kan kontakte Jens, hvis du har spørgsmål til centrets aktiviteter og virke, samt til følgetilstande og behandling af svær overvægt.

jensmeldgaardbruun@ncfo.dk
5094 5547

Pernille Andreassen

Pernille Andreassen
Seniorforsker

Pernille er antropolog og ph.d. Du kan kontakte Pernille, hvis du har spørgsmål om NCFOs vidensindsamling, eller hvis du er interesseret i kvalitativ forskning på overvægtsområdet.

pernilleandreassen@ncfo.dk
2033 1982

NCFO_LinkedIN_del

Pernille Møller Jensen

Pernille Møller Jensen
Forskningsmedarbejder

Pernille er ansat som forskningsmedarbejder i NCFO. Du kan kontakte Pernille, hvis du har spørgsmål om NCFOs vidensindsamling i kommunerne og formidling af viden.

pernillemoellerjensen@ncfo.dk
2028 9061

NCFO_LinkedIN_del

Jane Hagelskjær

Jane Hagelskjær
Kommunikationsrådgiver

Jane håndterer NCFOs kommunikation. Du kan kontakte Jane, hvis du har overordnede spørgsmål til NCFO, vores aktiviteter og generelt alt, der er kommunikations- og formidlingsrelevant i centret.

janehagelskjaer@ncfo.dk
2155 4720

NCFO_LinkedIN_del

Simone Overgaard Vanting

Simone Overgaard Vanting
Studentermedhjælper

Simone er studentermedhjælper ved NCFO og er kandidatstuderende i folkesundhedsvidenskab. Hun arbejder primært med videnindsamling i centret og kan kontaktes, hvis du har generelle spørgsmål om NCFO.

simvan@rm.dk

NCFO_LinkedIN_del

Camilla Toft Petersen

Camilla Toft Petersen
Projektleder

Camilla er projektleder i NCFO. Du kan kontakte Camilla, hvis du er interesseret i at indgå samarbejder med os, har gode projektidéer relateret til overvægt, eller har overordnede spørgsmål til NCFO og vores aktiviteter.

catope@rm.dk
2481 2177

NCFO_LinkedIN_del

Presse og medier

Hvis du har spørgsmål angående overvægt eller Nationalt Center for Overvægt og vores aktiviteter, er du velkommen til at tage fat i en af centrets ansatte. Centrets faglige leder, Jens Meldgaard Bruun, stiller gerne op til interview eller deltager som ekspert i TV- eller radioprogrammer, hvor emnet er overvægt i relation til forebyggelse og behandling.

Du er altid velkomme til at skrive til kommunikationsrådgiver Jane Hagelskjær, hvis der er et område inden for overvægt, du er særligt interesseret i at skrive om. Det kunne være inden for forskning, projektnyt eller andet.

Generelt står vi til rådighed for pressen i forhold til viden om overvægt, og vi hjælper gerne med at finde relevante kontaktpersoner, hvis vi ikke har den viden, du efterspørger.

Brug af billeder

Vi vil stærkt opfordre til, at pressen og medier anvender billeder, der ikke stigmatiserer personer med overvægt. Det vil sige, brug gerne billeder der portrætterer personer med overvægt i almindelige, hverdagsagtige situationer, hvor man ser personer med ansigt.

Læs mere om, hvordan du undgår stigmatiserende billeder og tekst, når du skriver om overvægt, på World Obesitys hjemmeside.  Der finder du også relevante billeder, som du frit må bruge, hvis du blot husker at kreditere World Obesity. Du kan også bliver klogere på stigmatisering her på ncfo.dk i vores forksningstema om emnet.

Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmail.