Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Kontakt Nationalt Center for Overvægt

Nationalt Center for Overvægt
Aarhus Universitetshospital
Palle Juul-Jensens Boulevard 11
Indgang A, Plan 3, Lokale 140
8200 Aarhus N
ncfo@ncfo.dk

Tilmeld nyhedsmail

 

Hvem kan du kontakte?

Camilla Toft Petersen

Camilla Toft Petersen
Projektleder

Camilla er projektleder i NCFO. Du kan kontakte Camilla, hvis du er interesseret i at indgå projektsamarbejder med os, har gode projektidéer relateret til overvægt, eller har overordnede spørgsmål til NCFO og vores aktiviteter.

camillapetersen@ncfo.dk
2481 2177

NCFO_LinkedIN_del

Caroline Møller Arnfeldt

Caroline Møller Arnfeldt
Projektmedarbejder

Caroline er antropolog og ph.d. Du kan kontakte Caroline, hvis du har spørgsmål i forhold til BED (Binge Eating Disorder/tvangsoverspisning) eller har overordnede spørgsmål til NCFO og vores aktiviteter.

carolinearnfeldt@ncfo.dk
2977 8848

NCFO_LinkedIN_del

Else Ladekjær

Else Ladekjær
Forsker

Else er antropolog med en ph.d. i idræt. Du kan kontakte Else omkring børn og unges sundhed og trivsel, bevægelse og fysisk aktivitet i børn og unges hverdag, sundhed i folkeskolen samt vejning af børn.

elseladekjaer@ncfo.dk

NCFO_LinkedIN_del

Jane Hagelskjær

Jane Hagelskjær
Kommunikationsrådgiver

Jane håndterer NCFOs kommunikation og projektledelsen af centret. Du kan kontakte Jane, hvis du har overordnede spørgsmål og idéer til NCFO, vores aktiviteter, samarbejder og alt, der er relateret til kommunikation.

janehagelskjaer@ncfo.dk
2155 4720

NCFO_LinkedIN_del

Jens Meldgaard Bruun

Jens Meldgaard Bruun
Lægefaglig leder

Jens er overlæge, klinisk professor og leder af NCFO. Du kan kontakte Jens, hvis du har spørgsmål til centrets aktiviteter og virke, samt til følgetilstande og behandling af svær overvægt.

jensmeldgaardbruun@ncfo.dk
5094 5547

Katarina Wæver Hansen

Katarina Wæver Hansen
Studentermedhjælper

Katarina er studentermedhjælper i NCFO og studerer Ernæring og Sundhed. Hun arbejder primært med videnindsamling i centret og kan kontaktes, hvis du har generelle spørgsmål om NCFO.

katarinahansen@ncfo.dk

NCFO_LinkedIN_del

Pernille Andreassen

Pernille Andreassen
Seniorforsker

Pernille er antropolog og ph.d. Du kan kontakte Pernille, hvis du har spørgsmål om NCFOs vidensindsamling, eller hvis du er interesseret i kvalitativ forskning på overvægtsområdet.

pernilleandreassen@ncfo.dk
2033 1982

NCFO_LinkedIN_del

Presse og medier

Hvis du har spørgsmål angående overvægt eller Nationalt Center for Overvægt og vores aktiviteter, er du velkommen til at tage fat i en af centrets ansatte. Centrets faglige leder, Jens Meldgaard Bruun, stiller gerne op til interview eller deltager som ekspert i TV- eller radioprogrammer, hvor emnet er overvægt i relation til forebyggelse og behandling.

Du er altid velkomme til at skrive til kommunikationsrådgiver Jane Hagelskjær, hvis der er et område inden for overvægt, du er særligt interesseret i at skrive om. Det kunne være inden for forskning, projektnyt eller andet.

Generelt står vi til rådighed for pressen i forhold til viden om overvægt, og vi hjælper gerne med at finde relevante kontaktpersoner, hvis vi ikke har den viden, du efterspørger.

Brug af billeder

Vi vil stærkt opfordre til, at pressen og medier anvender billeder, der ikke stigmatiserer personer med overvægt. Det vil sige, brug gerne billeder der portrætterer personer med overvægt i almindelige, hverdagsagtige situationer, hvor man ser personer med ansigt.

Læs mere om, hvordan du undgår stigmatiserende billeder og tekst, når du skriver om overvægt, på World Obesitys hjemmeside.  Der finder du også relevante billeder, som du frit må bruge, hvis du blot husker at kreditere World Obesity. Du kan også bliver klogere på stigmatisering her på ncfo.dk i vores forksningstema om emnet.

Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmail.