Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Kvinder, der sveder og er glad efter hård boksetræning.

Kommunale sundhedstilbud

Helsingør Kommune

Helsingør Kommune

Helsingør Kommune har et sundhedstilbud målrettet mænd med overvægt.

Helsingør Kommune tilbyder ikke selv forløb for børn og unge med overvægt, men samarbejder med DGI om motionstilbuddet Jump4Fun. Det er et bevægelsestilbud til børn og unge i alderen 6-16 år, der ikke er vant til at røre sig og gerne vil i gang med at dyrke mere motion. Læs om Jump4fun på Helsingør Kommunes hjemmeside eller sundhed.dk. Du kan også læse mere på DGIs hjemmeside.

Derudover tilbyder sundhedsplejen en forebyggende sundhedssamtale til alle børn på 4 årgange i et skoleforløb. Hvis sundhedsplejen ved disse samtaler ser, at barnets vægt har ændret sig i bekymrende grad, bliver barnets forældrene kontaktet og tilbudt støtte og vejledning, hvis de ønsker det. Forældrene kan også selv henvende sig til sundhedsplejen og få sparring eller vejledning i forhold til deres barns vægtudvikling og trivsel.

Helsingør Kommune er i gang med at videreudvikle deres tidligere tilbud ‘Rigtige mænd’. Mere information følger, når tilbuddet er færdigudviklet.

Hvis du har kendskab til sundhedstilbud, der handler om overvægt og svær overvægt i Helsingør Kommune, som ikke er beskrevet her, er du meget velkommen til at kontakte os på ncfo@ncfo.dk.

Her er endnu ingen sundhedstilbud målrettet personer med overvægt …