Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Kvinder, der sveder og er glad efter hård boksetræning.

Kommunale sundhedstilbud

Svendborg Kommune

Svendborg Kommune

Svendborg Kommune har fire sundhedstilbud målrettet børn, unge og voksne, der lever med overvægt.

Svendborg Kommune vil gerne være med til at skabe en ny forståelse af sundhed og vægt. Derfor har de valgt at arbejde vægtneutralt, når det gælder de voksne borgere, hvilket betyder, at der ikke er fokus på vægttab og vejning undervejs i forløbene. Forløbene har derimod til formål at øge den enkeltes trivsel, aktivitetsniveau og sundhed i bred forstand ved at arbejde med de områder, der giver mening for den enkelte.

I Svendborg Kommune tilbyder de to forskellige forløb til voksne med overvægt, henholdsvis Ligevægtsforløbet og Små Skridt-forløbet. Begge forløb henvender sig til borgere, der ønsker at arbejde med forandring i forhold til mad, bevægelse og krop. Derudover tilbyder de et særligt forløb til mænd med bl.a. overvægt, hvor formålet er at få gang i kroppen igen, opnå mere styrke og energi og få flere oplevelser i naturen.

Til børn og unge med over/eller undervægt tilbydes der et forløb i Vækstklinikken. Svendborg Kommune henviser også til FitforKids, som er en frivillig forening, der tilbyder gratis sundhedsforløb til børn fra 7-15 år og deres familier. Læs mere på kommunens hjemmeside.

Informationerne på denne side kommer fra kommunens hjemmeside og fra sundhed.dk. Du kan læse mere om kommunens sundhedstilbud ved at klikke på nedenstående links.

Fit for kids.
Det har ikke været muligt at finde tilbud til børn og unge med overvægt i Svendborg Kommune. Hvis du har kendskab til sundhedstilbud, der handler om overvægt og svær overvægt i Svendborg Kommune, som ikke er beskrevet her, er du meget velkommen til at kontakte os på ncfo@ncfo.dk.