Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Få viden om overvægt

Nationalt Center for Overvægt indsamler og udvikler viden om overvægt sammen med mennesker – om mennesker – til mennesker. Det får du viden om ved at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Vi indsamler viden om overvægt, følgesygdomme, behandling, stigmatisering med mere. Vi undersøger, hvilke sundhedstilbud der er til rådighed for personer, der ønsker hjælp til at ændre deres vaner og livsstil. Alt det og meget mere får du viden om, når du tilmelder dig vores nyhedsmail.

Du får en nyhedsmail, når der er nyt at fortælle, og du kan til enhver tid afmelde dig via et link nederst i hver nyhedsmail. Vi bruger udelukkende din mail til at sende dig nyheder. Læs mere om vores privatlivspolitik. Du kan vælge at indtaste dit navn, for at gøre din nyhedsmail mere personlig. Fødselsår og postnummer bruger vi til at se aldersgruppen på vores læsere, samt hvorfra i landet der bliver læst med. Og det er naturligvis valgfrit, om du vil indtaste disse oplysninger.

Når du har tilmeldt dig, får du en mail, hvori du skal bekræfte din tilmelding. Det gør vi, for at det er dig, og kun dig, der kan tilmelde dig nyhedsmailen.