Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Kvinder, der sveder og er glad efter hård boksetræning.

Kommunale sundhedstilbud

Randers Kommune

Randers Kommune

Randers Kommune har tre sundhedstilbud målrettet børn og unge samt voksne med overvægt og svær overvægt.

Randers Kommune har to tilbud til børn og unge med overvægt – et individuelt tilbud samt et gruppeforløb til skolebørn i 4-6 klasse. Begge tilbud kræver involvering fra hele familien. Derudover henviser kommunen til det landsdækkende program, Fit for Kids. Det kan du læse mere om på kommunes hjemmeside.

Randers Kommune har et tilbud til voksne borgere med overvægt. De samarbejder desuden med lokale foreninger om sundhedstilbud i ‘Sundhedshøjskolen’. Det kan du også læse om på kommunens hjemmeside.denne side finder du øvrige sundhedstilbud, som alle borgere kan gøre brug af, også personer med overvægt – f.eks. Motionsvejledning.

Informationerne på denne side kommer fra kommunens egen hjemmeside og fra sundhed.dk. Du kan læse mere om kommunens sundhedstilbud målrettet personer med overvægt ved at klikke på nedenstående links.

Hvis du har kendskab til sundhedstilbud, der handler om overvægt og svær overvægt i Randers Kommune, som ikke er beskrevet her, er du meget velkommen til at kontakte os på ncfo@ncfo.dk.