Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Kvinder, der sveder og er glad efter hård boksetræning.

Kommunale sundhedstilbud

Aalborg Kommune

Aalborg Kommune

Aalborg Kommune har flere tilbud til både børn, unge og voksne med overvægt.

Vanebryderne er et familieorienteret tilbud til familier med børn og unge med overvægt, som bl.a. har til formål at give inspiration til at træffe sundere valg og få mere bevægelse og motion ind i hverdagen. Herudover tilbydes unge (bl.a. med overvægt) på ungdomsuddannelserne samtaler med Sund Ung Teamet, som handler om at tage ansvar for egen sundhed.

For voksne med overvægt er der flere forskellige tilbud. Der tilbydes dels en sundhedssamtale, som er baseret på konceptet ‘Den motiverende samtale’. Derudover er der hjælp-til-selvhjælp til borgere, der ønsker at ændre livsstilsvaner, f.eks. madvaner, mere fysisk aktivitet, bedre søvn eller mere struktur på hverdagen. Mænd med overvægt har desuden mulighed for at deltage i gruppeforløbet ‘Værktøjskassen’. Endelig kan man modtage sundhedsvejledning digitalt via LIVA-app’en.

Informationerne på denne side kommer fra kommunens hjemmeside, sundhedstilbud Aalborg og fra sundhed.dk. Du kan læse mere om kommunens sundhedstilbud ved at klikke på nedenstående links.

Hvis du har kendskab til sundhedstilbud, der handler om overvægt og svær overvægt i Aalborg Kommune, som ikke er beskrevet her, er du meget velkommen til at kontakte os på ncfo@ncfo.dk.