Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Events

Her på siden kan du se kommende events, som vi enten deltager i med et oplæg eller selv arrangerer. Der kan også forekomme omtale af events, som andre afholder.

Er du interesseret i at lave et arrangement i samarbejder med NCFO eller få os ud at holde et oplæg, så skriv til ncfo@ncfo.dk.

Udgivet 06. oktober 2023

Ny udstilling sætter fokus på stigmatisering af personer med overvægt

Udstillingen "Intet at se!" viser værdige billeder af personer med overvægt og sætter fokus på stigmatiserende billedbrug. Den indeholder viden om vægtstigmatisering og sætter fokus på konsekvenserne herved, hvad man kan gøre for at mindske den, samt viden om hvorfor vi udvikler overvægt.

Udgivet 19. juni 2023

Fyraftensmøder: Rundt om overvægt

I samarbejde med de fem Steno Diabetes Centre afholder vi fyraftensmøder, hvor du som sundhedsprofessionel i almen praksis, kommuner og regioner kan blive opdateret på nyeste viden om overvægt.

Udgivet 29. marts 2023

Åbent arrangement: Bæredygtig = sund?

Kom til afslutningsevent i forbindelse med Forskningens Døgn og bliv klogere på, hvad bæredygtig sundhed egentlig betyder - for dig og for kloden.

Udgivet 29. marts 2023

Online foredrag: Kropsvægten – gennem tykt og tyndt

Vi mennesker tror, vi har kontrol over vores kropsvægt: at vi kan beslutte os for at veje mindre - eller mere. Det kan vi dog kun "beslutte" på den korte bane. På den lange bane spiller biologien nemlig en meget større rolle.

Udgivet 18. januar 2023

Kom til foredrag om overvægt og vægtstigma

I samarbejde med Aarhus Universitetshospital slår vi dørene op for alle, der ønsker at blive klogere på overvægt og vægtstigmatisering. Alle? Ja, alle er velkomne. Og det er gratis at deltage.

Udgivet 19. september 2022

Politisk konference: Stigmatisering af personer med overvægt

Nationalt Center for Overvægt og Vidensråd for Forebyggelse inviterer til konference om stigmatisering af personer med overvægt, hvor formålet er at oplyse, komme med anbefalinger og skabe debat. Målet er handling.