Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Talerøret

Din mulighed for at blive hørt og bidrage med viden. Deltag og vær talerør for andre, der lever med overvægt. 

‘Talerøret’ giver dig, der lever med overvægt en stemme ind i overvægtsdebatten. Talerøret er din mulighed for at bidrage med viden samt give flere et indblik i, hvordan livet med mere leves.

Hvis du tilmelder dig Talerøret, modtager du hvert år i november et spørgeskema, der spørger ind til hverdagen og livet generelt. Ud over den årlige undersøgelse, vil du modtage ca. fire korte spørgeskemaer i løbet af året med spørgsmål inden for et bestemt, aktuelt tema, for at få dit syn på emnet. Det kunne for eksempel være Covid-19, stigmatisering, samtalen hos lægen eller andet.

Den viden, du bidrager med, vil altid være anonym. Din mail og dit navn bliver kun brugt til at sende dig spørgeskemaerne, og du kan til enhver tid afmelde dig Talerøret. Vi deler resultater og konklusioner fra Talerøret som en nyhed, på vores sociale medier (LinkedIn, Twitter og Facebook) og via vores nyhedsmail.

En tilmelding til Talerøret er ikke lig med, at du skal svare, hver gang vi udsender et spørgeskema, men vi håber selvfølgelig, at du ser det som en mulighed for at blive hørt.

Vi hører gerne fra dig, hvis du har et emne, du mener, vi bør tage op og spørge ind til i Talerøret. Skriv til ncfo@ncfo.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi håber, du har lyst til at deltage i Talerøret.