Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Livet med mere_Talerøret

Din mulighed for at blive hørt og bidrage med viden, der kan gøre andre klogere på det levede liv med overvægt. 

‘Talerøret’ er din mulighed for at bidrage med viden om hverdagen, arbejdslivet, familielivet og livet generelt. Og Talerøret giver dig, der lever med overvægt eller svær overvægt, en stemme ind i udvalgte temaer.

Viden, du bidrager med gennem Talerøret, bruger vi til at skabe forståelse, ændre holdninger, nedbryde fordomme, mindske vægtstigmatisering, tænke i nye baner m.m. Talerøret er altså din mulighed for at bidrage med viden, som vi og andre kan handle på.

Hvis du tilmelder dig Talerøret, modtager du en gang om året et spørgeskema, der spørger ind til hverdagen og livet generelt. Ud over den årlige undersøgelse, vil du modtage små, korte spørgeskemaer i løbet af året med spørgsmål inden for et bestemt, aktuelt tema, for at få dit syn på emnet. Det kunne for eksempel være stigmatisering, samtalen hos lægen eller andet.

Den viden, du bidrager med gennem Talerøret, vil altid være anonym. Din mail og dit navn bliver kun brugt til at sende dig spørgeskemaerne elektronisk, og du kan til enhver tid afmelde dig Talerøret. Vi deler resultater og konklusioner fra Talerøret f.eks. som en nyhed her på hjemmesiden, på vores sociale medier (LinkedIn, Twitter og Facebook) og via vores nyhedsmail.

En tilmelding til Talerøret er ikke lig med, at du skal svare, hver gang vi udsender et spørgeskema, men vi håber selvfølgelig, at du ser det som en mulighed for at blive hørt.

Vi hører gerne fra dig, hvis du har et emne, du mener, vi bør tage op og spørge ind til i Talerøret. Skriv til ncfo@ncfo.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi håber, du har lyst til at deltage i Talerøret.