Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Livet med mere-væggen

Kære læser, på denne side er ordet dit.

Vi ved, at livet med mere på kroppen kan medføre både fysiske, psykiske og sociale udfordringer. At omverdenen kan stigmatisere, og måske stigmatiserer du endda dig selv. Men livet er også meget mere. Her på siden kan du dele dine ord, og lige præcis det, du gerne vil have, andre skal vide om livet med mere. Du kan skrive om din tanker, successer, udfordringer, små historier med mere – du bestemmer.

Skriv en kommentar og vær med til at skabe indblik, forståelse, sammenhold, opmuntring med mere – du bestemmer.

Det, du skriver, er anonymt. Når du trykker “Læg din tekst online” kommer dine ord op på “Livet med mere-væggen. Og husk – du bestemmer.

Vi sletter useriøse tekster.

Jeg ville ønske at folk der ikke er overvægtige vidste, hvor ubehageligt det er, måske de ville tænke lidt mere over hvad de siger så.
Ja det er min egen skyld at jeg er ty men ved I godt at jeg ikke tør svømme i en offentlig pool fordi jeg skammer mig over hvordan jeg ser ud? Ja jeg burde spise mindre, men ved I godt, at jeg tit tænker at jeg ikke rigtig fortjener succes, fordi jeg er mindre værd end dem der ikke er overvægtige? Ja jeg burde motionere noget mere, men jeg er flov over at løbe og at folk kan se min fedme udstillet i min blævrende krop.