Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Struer Kommune – Vægttabsforløb for voksne

Struer Kommune tilbyder et individuelt forløb til voksne, der lever med overvægt.

Sundhedscenter Struer, Struer Kommune, tilbyder individuel vejledning til voksne borger med overvægt. Tilbuddet er bygget op som et vægttabsforløb, der særligt henvender sig til borgere med et BMI over 30 plus samtidig forekomst af én eller flere følgesygdomme til overvægt.

Formål og målgruppe

Fold ud Fold ind

Formål

Målgruppe
Tilbuddet henvender sig til voksne borgere med overvægt (BMI over 30), der samtidig lider af en eller flere følgesygdomme til overvægt som for eksempel diabetes, hjertekarsygdom eller andet. Det er en forudsætning, at borgeren er bosat i Struer Kommune.

Indhold og organisation

Fold ud Fold ind

Tilbuddet udbydes af Sundhedscenter Struer, Struer Kommune.

Henvisning/rekruttering
Kontakt sundhedscentret for at høre mere om, hvordan man kommer med i forløbet.

Beskrivelse af tilbuddet
Forløbet er bygget op som et individuelt forløb, der indledes med en opstartssamtale af en times varighed. I samtalen vil der være fokus på kost og motionsvaner, skærmtid m.v. Samtalen vil danne baggrund for den videre behandlingsplan. Efterfølgende tilbydes der opfølgende samtaler. Det er muligt at være tilknyttet tilbuddet i op til to år, afhængigt af behovet.

Betaling
Tilbuddet er gratis.

Resultater og evaluering

Fold ud Fold ind

Der findes ikke en evaluering af tilbuddet, der er offentlig tilgængelig.

Links

Fold ud Fold ind

Du finder en beskrivelse af tilbuddet på Struer Kommunes hjemmeside (scroll ned og find “Tilbud om vægttab”) eller læs mere på sundhed.dk.