Søgeresultater

Indtast din søgning ovenfor

Lejre Kommune – Vægttabshold

Voksne med overvægt har mulighed for at deltage på vægttabsholdet i Lejre Kommune.

Vægttabshold har fokus på forskellige temaer såsom motion, søvn og ernæring. Forløbet starter op med en individuel samtale, hvor deltageren fastsætter mål og drøfter motivation. Derudover er resten af forløbet gruppebaseret med mulighed for en afsluttende samtale med sundhedskonsulenten.

Formål og målgruppe

Fold ud Fold ind

Formål
Formålet med tilbuddet er at hjælpe borgerne, der gerne vil tabe sig, til at opnå en normal vægt, et bedre helbred og bedre trivsel.

Målgruppe
Forløbet er for voksne over 18 år, der ønsker at tabe sig.

Indhold og organisation

Fold ud Fold ind

Henvisning/rekruttering
Tilbuddet kræver ikke henvisning – borgere kan henvende sig direkte til tilbuddet.

Beskrivelse af tilbuddet
Forløbet starter med en personlig samtale, hvor den enkeltes mål for forløbet fastsættes og der udarbejdes en personlig kostplan med udgangspunkt i anti-inflammatorisk kost.
Herefter er der opstart af hold med 6-12 deltagere. Holdet mødes i alt syv gange og modtager undervisning i forskellige temaer, såsom motion, søvn, væskebehov, varedeklarationer og lightprodukter, samt protein, fedt og kulhydrater. Herudover er der samtaler om, hvad der er let og hvad der er svært, når man er i gang med at tabe sig. Deltagerne bliver vejet og får målt talje hver mødegang.

Efter sidste mødegang er der mulighed for en afsluttende personlig samtale og for at deltage i Motivationsgruppen, som mødes hver anden måned.

Betaling
Tilbuddet er gratis.

Resultater og evaluering

Fold ud Fold ind

Der findes ikke en evaluering af tilbuddet, der er offentlig tilgængelig.

Links

Fold ud Fold ind

Du finder en kort beskrivelse af tilbuddet på Lejre Kommunes hjemmeside, i denne pjece og på sundhed.dk.